BEADS & SEQUINS EMBROIDERY- It's all About Passion & Patience

By: dzila zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Mar-2009 08:40 Email | Share | Bookmark
27. MENTARI MEKAR

 
 
 
Hi ...sorry lama pulak perap baju ni...Sebenornya dah seminggu lebih siap design ni... Simple je...dengan menyusun kuntum2 bunga tu ikut cita rasa sendiri. Macam biasa...btg gone...as well as the leaves... hehehe..., cuma letak gold pearl dan dikelilingi manik berantai sebab nak pecahkan warna hijau tu dan juga inti bunga tu guna solid yellow color...Tak kisahlah kl tkde daun ke btg ke...janji susunan bunga dan color digunakan bisa menaikan seri baju tu...ya tak?

Sebab apa letak nama Mentari Mekar??? Sebab sekali pandang je...terus nampak cam Bunga Matahari..(cuma versi warna hijau la pulak ) betul tak?...Boleh la tu....







3.2.2009

Alamak....!!! labuci lak habis.... . tungguuuuuu.......



Quote:


1. BTB-> OK...TQ...kita dah tgk...baru puas...boleh la buat ilham...hehehe...tk pernah buat sisik ikan lg. ingat nk cuba utk the next project....nntikan kemunculannya... (like good good je...)

2. ANGGERIK RIMBA -> tima kacih la sbb ada kepercayaan tu...insyallah akan siap tak lama lg.

3. DIANA -> ya dek, akak pun "budak baru belajar" tp my advice...KEEP ON BEADING.. cos PRACTICE MAKES PERFECT...ok..??!!!

4. IZAN -> tgk emel ye...tq

5. KAK ERRA -> ye ke pangkat kakak ni...emmm anyway...tq for your appreciation on my beading works..

6. KAK SHEEDA - > sis, tq ...

7. NORA -> petik satu 10 hinggit...

8. YAN -> praktis slalu ...sure boleh punya...

9. INTAN -> TQ sis...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net