BEADS & SEQUINS EMBROIDERY- It's all About Passion & Patience

By: dzila zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Feb-2009 01:22 Email | Share | Bookmark
23. KELOPAK MEKAR - RITA

 
 
 
 
OK...dah siap pun...ini lah hasil nya setelah diperap berbulan-bulan lamanya...almaklum... tuan punya baju tak "chase" pun ...tp dia dah tgk separuh hasil kerja I ni..dan alhamdulillah... tersenyum lebar...

Sorry lah...gambar tk berapa cantik!!!









27.1.2008

Apa ni ek???

Nantikan kemunculannya...sikit je lagi...

Thursday, 20-Nov-2008

BAJU RITA in progress


KELOPAK MEKAR - BADAN
Ni baju member ... dia suruh buat outline aje kat baju ni...nampak je senang tp pening gak nk match kan beads kat corak tu...masih terkial2 lagi nk habiskan...

Quote:


1. ANGGERIK RIMBA -> my fav. color too..

2. BALKIS -> Kis, akak tunggu u punya jugak...

U pergi tak RJ punya dinner nanti? Kl takde gang boleh join akak....(tgh berkira2 gak ni...tk cfirm lg) Rumah kita pun dekatkan..kl rasa nk pergi nnti contact akak ye...

3. AIZA -> thanks aiza sbb sudi jengah FP akak. Nk kata terror tu tak lah...masih merangkak2 lg nk kembangkan idea. Awak pun apa kurangnya..akak dpt tengok hasil kerja tgn aiza, w/p simple tp berseni...keep on beading sis!!!

Kl ada umur/rezeki. insyaallah jumpa kat RJ dinner nnti....

4. ANGGERIK -> tq...

5. PEPARI -> akak rasa flat sequin ("matte" color) bila dijahit byk2 dan rapat2, "dia" akan menyerlah dengan sendirinya. Material dah mmg soft color...so tk berani nk guna warna terang2 sgt...takut hilang seri design/warna batik tu pulak...

6. IZAN -> tima kacih la...insyaallah kita jumpa dinner RJ nnti...

7. BTB -> TQ. Insyallah jumpa dinner RJ nnti...

8. NATASYA -> tq, tq, tq.....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net