BEADS & SEQUINS EMBROIDERY- It's all About Passion & Patience

By: dzila zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 4-Jan-2009 11:16 Email | Share | Bookmark
15. SHIMMERING FLORA - ORANGE/YELLOW TONE

 
 
 
 
 
 
 
Ok ...SF ni dah siap. Sorry la tk kemas sgt..sbb bila dah jahit separuh jln baru teringat ...tk letak kertas gam kat tgn tu,..jd hujung tgn tu...seakan bergulung ke dlm...tak terletak cantik...huhuhu...sian I...1st attempt ada je cacat celanya. Anyway, jd peringatan utk I lebih berhati2 menilai jenis kain sebelum dijahit manik...So..u all are free to comment...tk kisah la nk kutuk pun ok...janji membina...





Quote:


1. BALKIS -> ye la Balkis..rasa puas dpt buat SF ni utk diri sendiri...I buat ni pun atas nasihat u jugak...n jeles tgk SF u yg lawo tu..TQ very much... Akak ni, kl tk de motivation yg kuat dr kengkawan mmg lembap sikit nk buat sesuatu...So...support dr kengkawan (esp the beaders group + sifunya ) tu mmg teramat amat diperlukan dan dialu alukan...

2. NORA -> n....to you too Nora...kl u tk initiate I that day..sampai la ni...I tk bergerak pun (tkde SF. tkde FP...tkde idea...) and may the Al Mighty blesses u with lots n lots of wealth n good health.

3. IZAN -> thanks la Izan..dipersilakan utk cari ilham kat sini...

4. NAQUEIN -> tq very much sis...for appreciating.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net