BEADS & SEQUINS EMBROIDERY- It's all About Passion & Patience

By: dzila zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Nov-2008 17:29 Email | Share | Bookmark
4. AYU'S COLLECTION

 
 
 
 
 
Just to share these photos with all of you. Hope the designs inspire ...

P/S Ayu, sorry published without your consent

A.
B.
C.
D.
E.

Quote:


1. Izan -> FYI, gambo2 kat atas ni...bukannya hasil kerja tgn akak...Kan akak dah cakap...Indon mari.. Saja post kat sini nk bg korang idea...hehehe...

2. Mira-> actually, design2 kat atas tu my sis-in-law punya. Dia rajin hantar kat Indon sbb ada sedara kita org yg slalu turun naik Indon-KL. 2 minggu aje dah siap. Ni saje nak kasi u all teruja...dan perkembangkan ide.

3.Juna-> Hi...thanks sbb sudi singgah kat sini. Nanti kita tgk FP awak lak...

4.Wansya-> TQ dear...

5.Nora-> Meriah memang meriah Nora....senang je design tu, very direct...cuma manik je lebih sikit. Ok kita tgk baju sape yg akan lekat design tu...but I can tell u...u can do better than that...

6. Balkis-> Thanks Balkis, Akak dah tinggal jejak kat FP awak...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net