BEADS & SEQUINS EMBROIDERY- It's all About Passion & Patience

By: dzila zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 21-Nov-2008 01:05 Email | Share | Bookmark
2. FIRST BEADED/SEQUINNED KURUNG WITH DESIGN

 
 
 
Ni baju yg I suka pakai sebab design dia tak "over". Soft aje colour dia I pilih so as not to attract too much attention...tp I rasa boleh dipermolekkan lagi dgn beads/sequins yg lg terang....(betul tak Nora?)







Quote:


1. Nonie -> Thanks la nonie sbb bg komen tu. I pun rasa ada yg tk kena dgn cara photo presentation tu. Nanti I buat sesuatu utk future entry.

2. Nora -> Hahaha...Nora, akak rasa funny lak Nora cakap camtu. Hopefully, doa Nora utk semua student u akan termakbul and our group of beaders will be more creative in the future with your guidance and support....Thanks so much....again and again....

3. Glamstarz -> Hi glamstarz...tq sbb sudi mampir kat laman kita yg masih layu lg ni...tq for yr comment...ni hasil kerja mak budak yg baru blaja...main tibai je...bila I tgk balik design ni...mcm byk aje lg idea nak diletak kat situ...(sebenornya beads n sequins stock variation tk byk masa tu...hentam sj la labu...)

4. Mira -> Mira, tk kisah la awak nk tiru ke...sedekah je...Mira boleh enhance lg design tu dgn tambah crystal yg mcm kat baiduri passion nora tu..utk gantikan kepingan putih ...(poyo aje tgk) n tambah lg sequin kalau nk kasi "lebat" design ni...

SF awak yg biru tu mmg mengancam...rugi ari tu tk belek sungguh2..

5. Dayang -> Tak salah Dayang kalau dapat ilham dr gambo tu...mana tau u buat lg cantik...nanti dah siap design tu...boleh la post kat sini...I pulak dpt ilham tgk design u...

6. Beauty&theBeads -> TQ. Tk sangka u pun sudi ke sini sbb I slalu gak jenguk FP u. Nice handwork.

7. Lily Thanks Lily. Tkpe... kl ada umur kita jumpa lg...mana tau ada rezeki bole jumpa @ dinner RJ nanti boleh la kenal2 lg dgn lebih lanjut



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net