BEADS & SEQUINS EMBROIDERY- It's all About Passion & Patience

By: dzila zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Oct-2010 06:46 Email | Share | | Bookmark
78. SRIKANDI - SAFIAH

 
 
 
Nothing much to say...just layan...





Sunday, 1-Aug-2010 16:07 Email | Share | | Bookmark
PROMO 1

 
 
 
View all 5 photos...
Beautiful design to share with ....
Layannn...





Saturday, 31-Jul-2010 02:39 Email | Share | | Bookmark
76. SHIMMERING FLORA (SF) - DS SAFIAH

 
 
 
View all 8 photos...
Another Shimmering Flora in da house!!!

Kali ini SF saya buat khas utk salah seorang penggemar nya yang telah mengikuti design2 SF yang saya upload dalam FB saya. SF kali ini agak tergendala jugak disebabkan manik yg tidak mencukupi. Nasib baik jenis manik berkenaan masih ada stok lg di Bunga Reben. Tidak menggunakan warna2 yg kontras, saya hanya menggunakan warna2 senada dengan warna material dan hasilnya agak menggembirakan saya kerana kelihatan lembut di bhgn dada baju tersebut dan amat sesuai sekali digayakan oleh tuan punya baju itu sendiri...Layann...





Friday, 30-Jul-2010 16:03 Email | Share | | Bookmark
75. KEMILAU SERINDIT RIEZ

 
Ok...masih ingat lagi entry WIP Kemilau Serindit Rieza pada pertengahan bulan yg lalu.. Di sini saya upload kan full version nya ....

Mula nya memang bercelaru nk memilih manik yg sesuai utk dipadankan dengan latar belakang baju yg bermotif kan abstrak dgn gabungan warna yang garang. Walau bagaimana pun ini lah hasilnya...walaupun saya rasa pemilihan warna manik agak tidak menonjol dan boleh diperbaiki lagi...memang menuntut kesabaran bila mendapat material yang sebegini...berapa kali entah warna manik dan stone bertukar ganti...nasib baik la material nya bukan yg alahai..alahai... kalau tak sure dah ranap baju orang...hehehe...

Hanya di tatah rias di bhgn leher saja dan alhamdulillah...si empunya baju berpuas hati dengan hasilnya ...



11.07.2010



Thursday, 15-Jul-2010 15:46 Email | Share | | Bookmark
74. CRUMBLE - RIEZ

 
 
 
View all 6 photos...
Another crumble in the house...

Memula, pening jugak bila my return customer ni suh buat crumble atas baju dia yg design nya very the abstract gitu dan color comby yg very loud...tp...dlm hati kata... ni la cabaran namanya...so...proceed la pilih warna2 yg senada dgn warna yg ada kat material tu...finally, the result turned out to be OK for me (but dlm hati masih...teragak2 ..elok ke?) so, a few days back I showed to her and she said..."kak, ok dah perfect la tu.." ..alhamdulillah ...leganya..!!!

so..u all jamu la mata dgn shot2 ni eh...






[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net