BEADS & SEQUINS EMBROIDERY- It's all About Passion & Patience

By: dzila zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  [25]  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Nov-2008 01:05 Email | Share | | Bookmark
2. FIRST BEADED/SEQUINNED KURUNG WITH DESIGN

 
 
 
Ni baju yg I suka pakai sebab design dia tak "over". Soft aje colour dia I pilih so as not to attract too much attention...tp I rasa boleh dipermolekkan lagi dgn beads/sequins yg lg terang....(betul tak Nora?)







Quote:


1. Nonie -> Thanks la nonie sbb bg komen tu. I pun rasa ada yg tk kena dgn cara photo presentation tu. Nanti I buat sesuatu utk future entry.

2. Nora -> Hahaha...Nora, akak rasa funny lak Nora cakap camtu. Hopefully, doa Nora utk semua student u akan termakbul and our group of beaders will be more creative in the future with your guidance and support....Thanks so much....again and again....

3. Glamstarz -> Hi glamstarz...tq sbb sudi mampir kat laman kita yg masih layu lg ni...tq for yr comment...ni hasil kerja mak budak yg baru blaja...main tibai je...bila I tgk balik design ni...mcm byk aje lg idea nak diletak kat situ...(sebenornya beads n sequins stock variation tk byk masa tu...hentam sj la labu...)

4. Mira -> Mira, tk kisah la awak nk tiru ke...sedekah je...Mira boleh enhance lg design tu dgn tambah crystal yg mcm kat baiduri passion nora tu..utk gantikan kepingan putih ...(poyo aje tgk) n tambah lg sequin kalau nk kasi "lebat" design ni...

SF awak yg biru tu mmg mengancam...rugi ari tu tk belek sungguh2..

5. Dayang -> Tak salah Dayang kalau dapat ilham dr gambo tu...mana tau u buat lg cantik...nanti dah siap design tu...boleh la post kat sini...I pulak dpt ilham tgk design u...

6. Beauty&theBeads -> TQ. Tk sangka u pun sudi ke sini sbb I slalu gak jenguk FP u. Nice handwork.

7. Lily Thanks Lily. Tkpe... kl ada umur kita jumpa lg...mana tau ada rezeki bole jumpa @ dinner RJ nanti boleh la kenal2 lg dgn lebih lanjut



Thursday, 20-Nov-2008 14:26 Email | Share | | Bookmark
1. HASIL KERJA TANGAN DOLU-DOLU

 
 
 
Tengoklah hasil kerja tangan masa awal2 menaruh minat kat beading ni...semuanya simple2 belaka...
masa jahit tu dulu...belum ada wawasan...main tibai je...janji baju lip lap lip lap....hehehe...







Quote:


1. Nora >> Hey akak dah pandai sikit kat FP ni...bertuah rasanya dapat kenal Nora ni...mcm2 boleh blaja dr dia...thanks again dek...



Thursday, 20-Nov-2008 11:50 Email | Share | | Bookmark
BAJU RITA in progress

KELOPAK MEKAR - BADAN
KELOPAK MEKAR - CLOSE UP
KELOPAK MEKAR - SUDUT JAUH
Ni baju member ... dia suruh buat outline aje kat baju ni...nampak je senang tp pening gak nk match kan beads kat corak tu...masih terkial2 lagi nk habiskan...








Quote:


1. Nora => Thanks Nora. Walaupun belum attend class Nora (tak sabar tunggu Sabtu ni, 22/11), u have been very helpful to guide me in this world of beading. Semoga Allah jua lah yang dapat membalas segala budi baik Nora tu...C U SOON....semoga tak sesat.



[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  [25]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net