BEADS & SEQUINS EMBROIDERY- It's all About Passion & Patience

By: dzila zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Jul-2009 18:54 Email | Share | | Bookmark
WIP - SCATTERED PEARL PUAN FUZIAH

 
....sedang bikin...


Quote:

1. 1961 it was purposely done so....sorry...

2. AIZA alahai aiza,...baru sebelah tangan je siap...lg sebelah tu ...tak cukup lak manik...tgh tungu Zai manik nk supply tghri ni...sabo ye..akak pun suspen nk tgk hasil yg tk pernah akak buat sebelum ni...


Sunday, 28-Jun-2009 07:04 Email | Share | | Bookmark
42. FLORA CHINTA DATIN ASIMA

 
 
 
View all 4 photos...
As salam semua....

Mendapatkan ilham dari rekaan rakan seperjuangan yang baru saja menamatkan zaman bujang, Annural Balkis http://annural.fotopages.com, saya menterjemahkan semula rekaan beliau dengan sedikit kelainan di atas baju kurung hijau pucuk pisang polos kepunyaan Datin Asima yang begitu teruja dengan corak berkenaan. Taburan manik, labuci dan sedikit sulaman benang diaplikasikan di sini. Disebabkan tuan punya badan tidak menggemari gabungan warna-warna yang sarat, maka 3 warna utama yang saya pilih hanyalah warna merah samar (warna fokus), hijau dan putih. Maka di bawah ini adalah hasilnya.... Zasss...layannn..









18.06.2009 - WIP



Saturday, 13-Jun-2009 14:41 Email | Share | | Bookmark
41. AUNTIE AN'S PERSONAL CREATIONS

 
 
 
View all 12 photos...
Hi & as salam semua..

Post entry kali ni adalah hasil idea dan rekaan eksklusif, sentuhan auntie saya. Sesiapa yang berminat dengan hasil rekaan beliau, boleh lah berhubung terus dengan saya.

1.

2.

3.

4.

5.

Dan satu lagi, sesiapa yang berminat untuk mendapatkan kain yang siap sedia bersulam seperti di bawah ini....boleh lah juga berhubung terus dengan saya...Gambar-gambar contoh kain bersulam akan di pamerkan di sini bila berkesempatan (gambar2 sulaman manik di atas juga asalnya adalah kain bersulam yang telah di tambah dan di perindahkan lagi dengan sulaman manik)

6.

Quote:

1. PUTERIANNE Nanti check email ye...

2. NORA - Nora, lanun Laut Cina Selatan ke Laut Hindi ? Nak jugak tgk hasil ciplak lanun tu...silakan...



Sunday, 7-Jun-2009 09:49 Email | Share | | Bookmark
39. MANIK TABUR ala CRUMBLE for Puan Fuziah

 
 




Friday, 29-May-2009 02:24 Email | Share | | Bookmark
38. SHIMMERING FLORA RED - NAZA DEA

 
 
 
View all 4 photos...
Ini SF terakhir Naza...pandai jugak dia bg idea letak jurai tu...terus nampak kelasss....gitu (eh...tukang jait lak perasan) tp ...seriously, bila letak jurai tu nampak la sikit umphh tu sebab ada dangling yg bergerak2 tu...









Tak dapat la nk sembang banyak2....akak tersangat la bz nya...jumpa lagi!!!

P/S Naza..Where are you???

Quote:


1. ANGGERIK -> U can do it...c'mon jgn give up...Susah2 sgt....pi join class Noramanik (Nora..kena bg credit ni...free promo )...mesti byk ilmu yg dpt...

2. EEDA -> thanks sis

3. NAZA -> kat mana lah awak ye...beribu2 batu tu...merentas lautan dan gunung ganang ke? Alhamdulillah kl awak suka hasil kerja tangan akak ni...

4. EJA -> hehehe...apa kurang nya akak ni...sikit2 lelama jd kebun bunga gak...

5. NIDABEADS -> TQ sis...

6. IZAN72 -> Zan, nothing new ...utk dipersembahkan di sini...semua nya WIP...terpaksa la memerap kejap...KEEP ON BEADING fellows...eeeee...haaa...



[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net