BEADS & SEQUINS EMBROIDERY- It's all About Passion & Patience

By: dzila zahari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Dec-2009 17:02 Email | Share | | Bookmark
60. CRUMBLE IJA

 
 
 
View all 7 photos...
tadaa....baru siap...lps mcm2 rintangan..akhirnya dapat juga sudahkan crumble ni...though it's not up to the ori designer's std....at least succeeded to complete the task n experienced the "hardship"......
apa2 pun...layan saje....


27.12.2009


Ilham dari Umi....
Don't forget to come again here for full n completed beadworks preview...

Da...

Quote:

DANA > da siap....
SMARTRADZ > tq


Monday, 23-Nov-2009 17:26 Email | Share | | Bookmark
59. MENORA VERSION - Another Latest collection - YATI

 
 
 
View all 5 photos...










Hi Peeps...

Sorry... akak tk banyak masa la ni nk berceloteh....u all layan je la this new design in store...

...also forgive me if idid not respond to any of your comments...I will when I have the ample time to do so...anyway, appreciate your sincere comments, be it good or bad ...to improve the quality of my beadworks...

Have a nice day!

Ta..ta..


Friday, 13-Nov-2009 10:30 Email | Share | | Bookmark
57. MENORA VERSION - LATEST COLLECTION

 
 
 




Quote:

TQVM siss...


Wednesday, 14-Oct-2009 15:08 Email | Share | | Bookmark
56. OUTLINE FOR BATIK DIGITAL

 
 
 
View all 11 photos...











Salam semua...

Rasanya lama tak meng"update" i...Banyak juga pertanyaan samada melalui SMS, email dan jugak dalam FP ini sendiri dari pihak yg berminat di luar sana tentang jahitan manik serta design yang terdapat di sini...termasuklah jenis (brand) camera yg saya gunakan utk mengambil gambar-gambar yang di "publish" di sini. Ada juga yg bertanya samada saya akan mengadakan kelas utk jahitan manik....alhamdulillah...saya mengucapkan syukur kepada Nya kerana sedikit demi sedikit FP saya ini mendapat perhatian dari peminat manik diluar sana....dan iannya juga membuka jalan dan pintu rezeki buat saya....Terima kasih saya ucapkan kepada yang menunjukkan perhatian dan bertanyakan itu ini tentang dunia MANIK & LABUCI.

Saya memohon berbanyak ampun dan maaf jika ada dikalangan anda yang tidak mendapat respon dr saya secara terus. Secara jujurnya, saya ingin menjelaskan di sini bahawasanya...saya teramat sibuk sekarang ini semasa waktu pejabat dan tidak berkesempatan utk menjawap panggilan atau membalas SMS anda. Tetapi...insyallah, jika ada yg bertanyakan melalui email, saya tetap akan membalasnya bila ada kelapangan ( saya lebih suka cara ini kerana mempunyai rekod dari yang bertanya ). Jika SMS, tolong perkenalkan diri anda...kerana saya rasa cara ini lebih ikhlas...

Entry kali ini adalah design yg simple atas material batik digital...pd bhgn leher hanya diletakkan beberapa kuntum bunga dan daun. Di bahagian hujung tgn hanyalah manik tabur + labuci mangkuk. Pada bahagian badan baju pula...dibuatkan outline atas permintaan penghantarnya...nun jauh di Bumi Kenyalang....


Thursday, 1-Oct-2009 14:49 Email | Share | | Bookmark
55. WIP - 2ND SF ELYA

 



...I am so occupied!!! Nampak gaya Elya tk dpt la nk menggayakan 2nd SF utk majlis rumah terbukanya nantii ...I am so sorry Elya!!! tapi nak buat camna ...saya memang tk ada masa yg cukup utk menyiapkan baju Elya seperti yang dijanjikan...Kerja pejabat yang menuntut byk masa sementelah baru berpindah ke lokasi baru, membuatkan saya terlampau keletihan apabila sampai di rumah sehingga tak larat nk bukak mata utk menatap serta "mengerjakan" tempahan2 yg masih pending. Please bear with me...it's beyond my control and expectation...I will try to complete the "job" by next week....sorry again....!!!

Quote:

DANA -> tq Dana...Selamat Hari Raya!!!


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net